Șefii de la Cluj Arena și RADPP Cluj vor fi schimbați de Uioreanu! Află ce directori și-au salvat posturile

 

Noul președinte al Consiliului Județean (CJ) Cluj, Horea Uioreanu, va pune în scurt timp în aplicare planul ”curațenia de toamnă” în regiile subordonate.

 

Potrivit unor surse din CJ Cluj, Radu Rațiu, de la Cluj Arena, va fi schimbat din funcție și în locul lui ar urma să fie numit Răzvan Pop, consilier al lui Uioreanu din perioada în care a fost deputat. Rațiu a fost mâna dreaptă a lui Alin Tișe, fiind răsplătit în 2011 cu postul de șef al stadionului de 43 de milioane de euro al Clujului.

 

Conducerea Regiei Autonomă de Administrare a Domeniului Public și Privat a Judetului (RAADPP) Cluj va fi ”decapitată” de Uioreanu, în frunte cu Mircea Avram, numit în funcție de fostul președinte al CJ Cluj, Alin Tișe. Conform acelorași surse încă nu s-a stabilit cărui liberal îi va reveni acest post: ”Toată lumea așteaptă acum nominalizările pentru candidaturile de deputați și senatori și apoi se va decide cine va primi anumite posturi cheie”.

 

Șeful Regiei Autonome de Drumuri Județene (RADJ) va fi și el înlocuit, postul regenind PSD, dar încă nu a fost desemnat un posibil înlocuitor.

 

Cert este faptul că nu toate regiile subordionate Consiliului Județean Cluj vor fi afectate de schimbări. David Ciceo, eternul director al Aeroportului Internațional Cluj, ar fi reușit să îi intre în grații și lui Uioreanu și să își salveze postul.

 

De asemenea, Dorin Ciatarâș, directorul Companiei de Apă Someș Cluj, ar urma să rămțnă la cârma unei instituții care rulează investiții de sute de milioane de euro din fonduri europene. 

Comentarii Facebook