Ședința Consiliului Județean Cluj, boicotată iarăși de PDL

 

Ședința Consiliului Județean de astăzi a fost boicotată iarăși de consilierii PDL, care au părăsit sala în semn de protest.

 

Consilierii opoziției sunt nemulțumiți că nu sunt luate în dezabatere și proiectele lor, între care ar fi de menționat cel care vizează construirea Spitalului Regional de Urgenţă.

 

Grupul consilierilor județeni ai PDL își exprimă regretul că, în urma atitudinii abuzive şi repetate a majorităţii USL din Consiliul Județean Cluj, a fost nevoit să ia din nou atitudine, părăsind sala de ședințe. 

 

Cu toate că nici unul dintre subiectele de pe ordinea de zi nu avea caracterul de urgență pentru convocarea unei ședințe extraordinare, consilierii PDL Cluj nu înţeleg de ce proiectul de hotărâre privind Spitalul Regional de Urgență, depus în cadrul ședinței ordinare din luna septembrie, nu își găsește locul printre priorităţile agendei majorităţii USL-iste. Să fie vorba oare de indiferenţa pentru un obiectiv de importanţă majoră pentru cetățenii județului Cluj sau pur şi simplu incompetenţă? 

 

Este regretabil faptul că acţiunile pentru demararea acestor proiecte, făcute de fostul președinte al Consiliului Județean Cluj, Alin Tişe şi de Premierul Emil Boc, nu sunt continuate de actuala conducere a Consiliului Județean Cluj, în folosul cetățenilor”, se arată într-un comunicat al PDL Cluj.

 

După ce consilierii PDL au părăsit sala, ședința s-a suspendat pentru că nu a mai fost întrunit cvoromul. 

 

În 27 septembrie, la ședința precedentă, consilierii PDL au repetat ”schema”.

 

PDL-iştii au părăsit şedinţa ordinară de la CJ! Sunt supăraţi că propunerile lor n-au fost luate în calcul! VIDEO

Comentarii Facebook