PDL-iştii au părăsit şedinţa ordinară de la CJ! Sunt supăraţi că propunerile lor n-au fost luate în calcul! VIDEO

 

Consilierii judeţeni ai PDL au părăsit şedinţa ordinară de joi, 27 septembrie, ce a avut loc la CJ Cluj pe motiv că nu fost luate în calcul proiectele propuse de ei.

 
"Considerăm că ceea ce s-a întâmplat la această şedinţă este un lucru absolut incorect. Nu am avut parte de astfel de moduri de a conduce şedinţă în administraţia domnului Alin Tişe. Frica de a pune în  dezbatere proiecte importante pentru comunitatea clujeană mi se pare în primul rând că este generată de incompetenţa celor care administrează în prezent destinele judeţului Cluj şi în lipsa soluţiilor ei preferă să nu intre în discuţii, tocmai pentru că le este teamă. De aceea noi dorim să protestăm public faţă de acest mod de a se comporta a actualului preşedinte.

Am vorbit acum 2 zile la o conferinţă de presă: primul proiect se referea la Spitalul Regional de Urgenţă prin care doream să împingem de la spate actuala conducere în ceea ce priveşte demersurile pentru o procedură de licitaţie publică în vederea actualizării studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic existent, pe care noi, vechea administraţie l-am adus şi se află aici, la Consiliul Judeţean", a spus Alexandru Coroian.

Coroian spune că de trei luni noua conducere se află la CJ nu a făcut nimic în acest sens, "deşi au defilat în campania electorală cu acest subiect în prim-plan".

Al doilea subiect care era pe liste celor de la PDL pentru a fi luat în considerare de CJ Cluj era cel care se referea la Cluj Arena.

"Acum 2 săptămâni am iniţiat un alt proiect de hotărâre prin care am vrut să-i dăm un mandat domnului Uioreanu să găsească soluții pentru redresarea stadionului. Atunci a spus că peste o săptămână va veni cu o analiză şi va face o propunere, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Au trecut 2 săptămâni şi nu am văzut nimic pe ordinea de zi, astfel că am decis noi să impunem un proiect de hotărâre în acest sens, pentru ca activitățile desfăşurate pe Cluj Arena să se poată derula în continuare.", a mai spus Coroian.

 

Comentarii Facebook