Se poate plăti taxa de salubritate în Florești. Ce modalități de plată sunt

 

Primarul comunei Florești, Horia Șulea, a anunțat că taxa de salubritate din comună poate fi achitată pentru următoarele 3 luni. 

 

Având în vedere noua procedură e achiziție publică privind serviciul de colectare, transport și depozitare deșeuri municipale, procedură încheiată, floreștenii (persoane fizice și juridice) sunt invitați la a achita acest servciu.

 

Plata se va efectua tot pentru 90 de zile.

 

Modalitatea de plată este aceeași ca și până acum, adică una din variantele de mai jos

 

ÎN NUMERAR – ghișeul Direcției Economice, Birou Taxe și Impozite, Caserie al comunei Floresti situat pe strada Avram Iancu, nr. 170, localitatea Florești (Caserie, parter – orarul fiind disponibil pe pagina de Internet a Primăriei)

 

ONLINE – via ghiseul.ro / Plata fără autentificare - se alege opțiunea „Plata fara autentificare" / Plata cu autentificare - se alege opțiunea „Plati cu autentificare" în cazul în care se deține un cont de acces pentru

 

PRIN MANDAT POȘTAL SAU ORDIN DE PLATĂ – beneficiar Comuna Florești, CUI: 4485391, IBAN: RO07TREZ21621360206XXXXX deschis la Trezoreria Municipiului Cluj-Napoca.

 

Nu mai este nevoie de depunerea unei noi Declarații, exceptând cazul în care situația (numărul de persoane) s-a modificat. În acest ultim caz se va depune o Declarație rectificativă.

 

Floreștenii (persoane fizice și juridice – proprietari de imobile) care până acum nu au depus Declarația privind numărul de persoane sunt invitatți la sediul Primăriei Florești, parter / Registratură pentru a completa / depune declarația. (Declarația se poate completa și trimite și via mail, pe adresa salubritate@floresticluj.ro, fiind nevoie și de o copie după actul de identitate, respectiv Certificat Înregistrare la persoanele juridice)

 

În perioada imediat următoare se vor desfășura o serie de controale privind obligativitatea depunerii acestor Declarații”, a explicat primarul Șulea. 

 

Model Declarații

 

Grafic ridicare deșeuri

Comentarii Facebook