Scarile din zona Calvaria, lasate in paragina, reprezinta un adevarat pericol public VEZI FOTO


Scarile din zona Calvaria sunt lasate in paragina si au ajuns sa reprezinte un adevarat pericol, sustin tinerii liberali clujeni.

"Scarile Calvaria au devenit un adevarat calvar pentru miile de oameni care le folosesc zilnic ca scurtatura a traseului dintre cartierul Manastur si Sala Sporturilor, Parcul Rozelor, Stadionul Municipal, statia de troleibuz sau tramvai", a precizat Ioan Bildea, Presedintele Organizatiei Municipale de Tineret a PNL.

Cele 97 de scari au fost construite in 1990 si de atunci nu au mai fost reparate. "Se afla intr-o stare avansata de degradare, fiarele contorsionate si pietricelele dislocate din beton fiind adevarate capcane pe care clujenii trebuie sa le evite zi de zi. Cu toate ca in ultimii ani s-au facut numeroase reclamatii catre Primaria Municipiului Cluj-Napoca pentru reabilitarea scarii, pana in prezent nu a avut loc nici o interventie din partea administratiei locale, care ar fi trebuit sa le intretina in bune conditii de folosinta", a mai spus Bildea.

Tinerii liberali cer Primariei "sa aloce cei 20.000 de euro prevazuti pentru a fi cheltuiti pe Jurnalul Municipal", pentru refacerea scarilor Calvaria.

Comentarii Facebook