PSD Cluj si-a desemnat candidatii pentru Primarie si Consiliul Judetean! Vezi care sunt - EXCLUSIV


Biroul Permanent al PSD Cluj a desemnat astazi candidatii care vor intra alaturi de propunerile liberalilor in cercetarea sociologica pentru desemnarea candidatilor comuni ai USL la alegerile din 2012.

Potrivit unor surse din cadrul PSD Cluj, propunerea pentru Consiliul Judetean Cluj este deputatul Cornel Itu, iar propunerea pentru Primaria municipiului Cluj Napoca este senatorul Alexandru Cordos.

 

"In urma unei analize interne pe care am derulat-o in aceste ultime saptamani am decis ca cei doi candidati ai PSD pentru Primaria si Consiliul Judetean sa fie domnul Alexandru Cordos, senator PSD si dl Cornel Itu, deputat PSD. Am considerat ca cea mai buna varianta este sa ii nominalizam pe parlamentarii nostri pentru ca beneficiaza atat de sustinerea colegilor de la Cluj, cat si de cea a colegilor din Bucuresti", a precizat Remus Lapusan, presedinte PSD Cluj.

 

"La Cluj-Napoca avem nevoie de un altfel de model politic si de o noua abordare in relatia administratie – cetatean, o administratie cu fata umana, orientata spre nevoile clujenilor. Din pacate pentru clujeni, mandatului lui Sorin Apostu a fost unul irosit, mediocru si orientat spre interese personale. Avem nevoie de un dialog onest intre cetateni si autoritati si de o viziune adecvata. Argumentele noastre se vad pe strada si un buzunarul fiecarui clujean", a precizat Alexandru Cordos, senator PSD si candidat la primaria Cluj-Napoca.

"In ceea ce priveste judetul Cluj, din pacate actualul presedinte al Consiliului Judetean nu a facut nimic din ceea ce a considerat ca nu il ajuta ca si imagine. Mandatului lui Tise este nimic altceva decat un filmulet cu fotografii de la finalizarea proiectelor incepute de catre PSD si PNL in mandatele anterioare. Pentru a sprijini judetul Cluj vom veni cu noi proiecte pentru dezvoltarea judetului Cluj", a spus Cornel Itu, deputat PSD si candidat la functia de presedinte al Consiliului Judetean Cluj.

 

Din partea PNL Cluj, candidatii pentru Consiliul Judetean Cluj este Horea Uioreanu, iar pentru functia de primar propunerea este senatorul Mariu Nicoara.

 

Reprezentantii Partidului Conservator Cluj inca nu si-au anuntat propunerile pentru cele doua institutii publice.

 


Comentarii Facebook