Vineri 22 Septembrie

Scandal pe Cluj Arena! Primăria a votat pentru preluarea stadionului


Consiliul local a acceptat, vineri, să preia în administrare stadionul Cluj Arena.

Astfel, în urma unei ședințe a Consiliului Local Cluj-Napoca s-a votat pentru acceptarea preluării stadionului. Proiectul a fost votat de Consiliul Local cu 20 de voturi.

Pentru ca acest proiect să fie finalizat, urmează votul Consiliului Județean pentru acceptarea predării stadionului.

Consilierii locali din cadrul PSD nu au luat parte la vot, aceștia fiind nemulțumiți de faptul că decizia de trecere a Cluj Arena în domeniul primăriei ”nu este însoțit de o justificare juridică și financiară a tranzacției”, totodată acuzându-i pe liberali că vor să ”fuga de răspundere cu privire la datoriile societății S.C. Cluj Arena S.A ”.

 

Nașul Emil Boc și finul Alin Tișe refuză orice formă de dialog în privința trecerii imobilului Cluj Arena din patrimoniul județului Cluj în cel al municipiului Cluj-Napoca și se bazează pe mașina de vot liberală din Consiliul Local Cluj-Napoca. Păcat de acești reprezentanți ai cetății că nu-și înțeleg responsabilitatea și acționează doar la ordinul liderului de partid...

 

Constat cu tristețe și îngrijorare că orice propunere efectuată în ultimele săptămâni de către consilierii de stânga, Corina Croitoru, Dan Morar, Andras Tothfalusi și colegul de la ALDE, Adrian Muresan, de dialog, dezbatere, în cazul stadionului Cluj Arena, a fost ignorată cu desăvârșire de cuplul politic Boc-Tișe. Pe dumnealor nu-i interesează democrația.

 

Social-democrații clujeni susțin cele mai bune soluții pentru sportul și infrastructura sportivă din Cluj-Napoca, însă pentru decizii majore, dezbaterea și dialogul trebuie luate în considerare.

 

Pentru a doua oră proiectul de hotărâre privind aprobarea solicitării de trecere a terenului în suprafața de 55055 mp., cu nr. cad. 281471 și a imobilului Cluj-Arena, situate în municipiul Cluj-Napoca, Aleea Stadionului nr. 2, din proprietatea Județului Cluj, în domeniul public al municipiului Cluj-Napoca NU este însoțit de o justificare juridică și financiară a tranzacției...

 

De asemenea, prin mașina de vot liberală din Consiliul Local al municipiului Cluj-Napoca se încearcă și fuga de răspundere cu privire la datoriile societății S.C. Cluj Arena S.A a cărei director este un consilier local liberal...”, a precizat, într-un comunicat de presă, Horia Nasra, președinte PSD Cluj și consilier local din partea acestui partid.
Comentarii Facebook