Scandal la PSD Cluj, unde se ascut cuțitele! Președintele interimar, Gheorghe Șimon, acuzat că e ”dictator”


Deputații PSD Cluj, Horia Nasra și Cornel Itu, dar și alți social democrați clujeni, nu au fost lăsați să participe la o ședință care a avut loc vineri, 19 iunie, la Câmpia Turzii, unde fuseseră invitați. 

Nasra și Itu s-au prezentat vineri la ședința de la PSD Câmpia Turzii, dar la intrare li s-a spus că nu sunt pe lista de invitați ”aprobată de la județ”. La discuție a asistat impasibil și indiferent președintele interimar al PSD Cluj, Gheorghe Șimon, ”plantat” la Cluj din Maramureș. Acesta nu a intervenit pentru a permite tuturor membrilor accesul la ședință. Între cei care au fost opriți la ușă se mai numără consilierul județean PSD, Petre Pop, și Marcel N. Bogdan, posibilul candidat la Primăria Câmpia Turzii, din partea PSD.

Membrii de partid din Câmpia Turzii au acuzat pe o rețea de socializare faptul că ceea ce a făcut Șimon este ”dictatură” și dezbinare în cadrul organizației. 

Deputatul Horia Nasra a confirmat faptul că nu a fost lăsat să intre, dar nu a vrut să facă alte declarații, plecând de la Câmpia Turzii. 

Conform unor surse, deputatul Gheorghe Șimon, pus și susținut președinte interimat al PSD Cluj, deși el este din Maramureș, de către președintele interimar al PSD, Marcel Cioalcu, vrea să candideze pentru un nou mandat de deputat pe listele Clujului, așa că ”omoară” orice concurență ar putea avea.

În calitate de deputați, Horia Nasra și Cornel Itu au și funcțiile de vicepreședinți ai PSD Cluj, deci fac parte din conducerea filialei.

Ședința care s-a ținut numai cu membrii de partid pe placul conducerii ține până la ora 15.00.

Starea de alertă permite doar întâlnirile cu 20 de oameni. Mie îmi e frică să nu mă reclame unii din propriul partid că nu respect legea, așa că fac totul ca la carte. Asta Orban a impus-o, starea de urgență. Lumea dorea să se vadă, dar erau anumite condiții care trebuiau îndeplinite. Au fost unii, care nu mai au viitor politic, care se supără degeaba și fac postări pe Facebook, dar nu avem ce face”, a spus Șimon.

Comentarii Facebook