Sala Polivalenta, finalizata in 1 septembrie! Moisin: Nu acceptam suplimentarea de fonduri la lucrari VIDEO


Primarul interimar, Radu Moisin, a anuntat in emisiunea Stiri de Cluj LIVE, de joi seara, 23 februarie, ca Sala Polivalenta va fi finalizata pana in 1 septembrie.

"Lucrarile au fost afectate de conditiile meteo din luna ianuarie si luna februarie. Speram si facem toate eforturile pentru a finaliza Sala Polivalenta inainte de inceperea sezonului competitional, inainte de luna septembrie. Termenul contractual prevede luna mai 2014, dar noi ne dorim ca acest termen a fie 1 septembrie 2012", a spus Radu Moisin.

primarul interimar a mai spus ca nu va accepta suplimentarea costurilor. "Eu nu am auzit de asemenea cereri si asemenea semnale. Pe ce exista in momentul de fata, nu au ce sa ceara mai mult. Pe ceea ce este licitat, pretul nu se poate fi modificat. Daca vrei sa faci altceva, atunci numai Consiliul Local poate aproba acest lucru, dar nu este cazul.

Daca se va dori extinderea a ceea ce inseamna patinoar si zona de hochei, vom discuta in Consiliul Local, dar momentan nu este cazul. Inca se lucreaza la stuctura exterioara. Nu poti face suplimentare de suma numai pentru ca doresti. Pe ce s-a licitat initial nu se poate si nu se va accepta o suplimentare de suma", a mai spus Radu Moisin.

 

Tren Expres Metropolitan Cluj-Napoca - Apahida! Moisin: E prea scump. Punem autobuz Gara - Aeroport VIDEO

 

La licitatia privind Sala Polivalenta, cel mai bun pret a fost oferit de catre Con-A, 50,9 milioane de lei fara TVA, pe locul doi este firma Dafora, cu 88,2 milioane de lei, iar pe trei este ACI, care a cerut un pret de 91,8 milioane de lei fara TVA.


Executia constructiei ar urma sa dureze 36 de luni, iar pretul cerut de primaria Cluj-Napoca este de 105 milioane de lei. Sala Polivalenta ar urma sa aiba 7.000 de locuri, dar si un parking cu o capacitate de circa 400 de locuri. Vezi AICI detalii.

 

Tronsonul 1 al liniei de tramvai, finalizat in 3 luni! Moisin: "Eu nu am o pasiune din taiat panglici" VIDEO


Comentarii Facebook