Sală de sport din Cluj folosită pentru depozitarea grâului. Copiii fac sport în frig - VIDEO

 

Sala de sport din Fizesu Gherlii a fost transformată ad-hoc în depozit de cereale.

 

Preotul paroh Dacian Pop spune că grâul aparţine parohiei. El a povestit că depozitarea nu s-a făcut abuziv: “Am întrebat dacă pot să-l depozitez aici şi mi s-a spus că da”.

 

Sala de sport a fost construită în anul 2009, iar pana acum nu s-a făcut niciun eveniment acolo. 

 

Reprezentanţii Primăriei spun că nimeni nu a vrut să închirieze sala. ”Am vrut să o dăm în chirie. S-a stabilit o taxă pentru sport, de 30 de lei pe oră, dar nu s-a prezentat nimeni. Dacă deranja pe cineva că preotul a dus acolo grâul, trebuia să vină la primărie să spună”, au spus aceștia.

 

Sala de sport din Fizesu Gherlii, destinată practicării gimnasticii, a fost executata prin CNI (Compania Nationala de Investitii), lucrarile fiind finalizate în ianuarie 2009.

 

Prin programul “Sali de sport”, lansat in 2002 de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administratiei Publice, condus de Elena Udrea, se solicita autoritaţilor publice care doreau înscrierea în acest program date privind numărul total de locuitori, numărul de elevi şi numărul de şcoli arondate viitoarei săli. Pe ce criterii s-a aprobat construirea unei sali de 1 milion de lei la Fizesu Gherlii rămâne deocamdată un mister, scrie Gherla Info.

 

Elevii din comună ar putea folosi această sală, dar mai bine a fost cedată pentru a fi realizat un hambar. Copiii fac orele de sport în frig și ploaie.



Comentarii Facebook