Carmangeria Moldovan explică de ce scoate gunoiul pe trotuar în centrul Clujului - FOTO

 

Reprezentanții carmangeriei Moldovan, din centrul Clujului, recunosc că scot gunoiul pe trotuarul de lângă magazinul de prezentare și explică de ce fac acest lucru. 

 

Magazinul nostru din strada David Ferenc nr. 21 are un loc special amenajat unde depozitează gunoiul în pubele, în saci menajeri. În fiecare seară de luni, miercuri și vineri, după ora 21.00, sacii (atât ai noștri, cât și ai firmelor vecine și ai locuitorilor din zonă) sunt scoși în stradă pentru a fi ridicați de firma de salubritate Rosal Grup, după orarul stabilit în prealabil de aceasta. Din câte știm, gunoiul este ridicat în decurs de 2-3 ore, astfel încât trotuarul este eliberat destul de repede. Este adevărat că nici noi, nici alte firme nu scoatem pubelele în stradă pentru că, din păcate, rămânem fără ele (așa cum s-a mai întâmplat de câteva ori), fiind pur și simplu furate de diverse persoane. 

 

Apreciem spiritul civic al cititorilor publicației dumneavoastră și îi asigurăm că ne străduim, asemeni lor, să păstrăm orașul curat. Credem că prin toate acțiunile pe care le-am desfășurat până acum, începând de la serviciile pe care le oferim clujenilor și terminând cu seriozitatea cu care ne îndeplinim obligațiile către stat, am dovedit că ne pasă de oraș și de cetățenii lui și că facem tot ce ne stă în putință ca să contribuim la bunăstarea acestuia. 

 

Suntem deschiși la orice soluție găsește Primăria Cluj-Napoca de depozitare temporară a gunoaielor în acea zonă sau de supraveghere a străzii, astfel încât pubelele să nu mai fie furate, iar sacii menajeri să nu mai stea două-trei ore în stradă până la ridicarea lor de către firma de salubritate”, a precizat Cosmin Moldovan, directorul Moldovan Carmangerie Sânnicoara.

 

Un clujean a sunat la Poliția Locală după ce a constatat că pe trotuar este un munte de gunoaie. 

 

Vezi AICI mai multe fotografii.

Comentarii Facebook