Rulouri de gazon in Parcul Centrul, dupa modelul parcurilor europene! Clujenii vor putea sta pe iarba FOTO si VIDEO


Firma care se ocupa de amenajarea Parcului Central a inceput amplasarea rulourilor de gazon la intrarea dinspre Teatrul Maghiar. Alte doua zone urmeaza sa fie amenajate la fel.

"Se pune gazon in Parcul Central, dar nu va fi peste tot. In principiu, pe contract avem prevazuta insamantare, dar antreprenorul general, firma ACI, a decis sa monteze pe costuri proprii aceste rulouri de iarba pe care clujenii vor putea intra si vor putea sta la soare si se vor putea relaxa. Vrem ca in acest parc oamenii sa se simta ca in cele din capitalele europene", a declarat Ovidiu Campean, managerul de proiect.

Pe langa intrarea dinspre Teatrul Maghiar, vor fi amplasate rulouri cu iarba si in dreptul restaurantului Chios, pe fosta parcare betonata. "Se mai pune langa Chios, pe fosta parcare, si probabil inca pe o zona, pe care urmeaza sa o decidem. Noi ne-am dorit sa facem parcul asta prietenos si sa poata intra oamenii si intre copaci. Rezultatele procesului de insamantare sunt de durata si pana atunci e bine sa fie zone verzi si frumoase", a mai spus Campean.

Lucrarile la Parcul Central "Simion Barnutiu" ar urma sa fie termiate pana in 15 mai.

 

Cum vor arata bancile si podetele, ce vor fi amplasate in Parcul Central FOTO

 

 

Comentarii Facebook