Cum vor arata bancile si podetele ce vor fi amplasate in Parcul Central FOTO


Primaria Cluj-Napoca a stabilit care vor fi modelele de banci care vor fi amplasate in Parcul Central "Simion Barnutiu", dar si podetele care vor fi montate peste santurile care strabat parcul.

Bancile sunt proiectate dintr-un corp metalic, solid, iar lemnul este de asemenea unul care sa reziste folosirii intensive. De asemenea, s-a optat pentru o forma curbata, astfel incat bancile sa fie mult mai comode, fiind si usor inclinate pentru ca cei care le vor folosi sa se relaxeze.

Podetele, pe care se va face accesul intre aleile parcului, despartite de un sant pavat cu piatra montata manual, sunt din lemn, pentru ca intreg obiectivul sa aiba un aspect rustic.

In privinta celuilalt obiectiv important din cadrul proiectului de amenajare a Parcului Central, cladirea Cazinoului, acesta va fi dat in functiune la mijlocul lunii mai, pentru a fi deschis publicului cu ocazia Zilelor Clujului, din perioada 25 mai -1 iunie.

Investia totala in proiectul de restaurare a cladirii Cazinoului si a Parcului Central se ridica la 17 milioane de lei, fiind suportat din fonduri europene.

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook