Noul rector al Universitatii Tehnice Cluj-Napoca este Aurel Vlaicu

 

Noul rector al Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca este prof. dr. ing. Aurel Vlaicu, de la Facultatea de Electronica si Telecomunicatii, prorector pe Cercetare stiintifica si relatii internationale.

In programul sau de management, initulat "Performanta prin colaborare si echilibru in diversitate", Aurel Vlaicu spune ca se bazeaza pe lucrul in echipa. "Trebuie sa gasim impreuna acele cai prin care sa crestem colaborarea de durata intre departamente si facultati atat in planul programelor de studiu cat si al cercetarii stiintifice, precum si colaborarea pe aceste dimensiuni cu alte universitati si cu mediul economic. Vad peste patru ani o universitate care isi consolideaza pozitia de universitate de cercetare avansata si educatie, in care exista un mediu creativ, dinamic si stimulativ pentru dezvoltarea profesionala si personala a studentilor si profesorilor, in care domeniile de specializare sunt in categoria superioara, o universitate care se afirma ca pion important in context regional si national, o universitate care este recunoscuta ca pol de excelenta in cateva domenii de cercetare stiintifica cu impact social si economic in comunitatea locala, nationala si chiar internationala", scrie Aurel Vlaicu in planul sau.

Vezi AICI intregul plan de managament al noului rector al Universitatii Tehnice, profesorului Aurel Vlaicu.

Din echipa de conducere a profesorului Aurel Vlaicu face parte si decanul Facultatii de Automatica si Calculatoare, profesorul Segiu Nedevschi.

 

Foto: citynews.ro

_________________________________________________________________________________________________________________

UPDATE


Conform reprezentantilor UTCN, la aceasta ora inca nu au ajuns rezultatele votului de la Centrul Universitar din Baia Mare. Desi sansele ca situatia sa se schimbe sunt mici, insa nu este excluse nici aceasta varianta. Pe listele de alegatori exista 250 de persoane de la centrul din Baia Mare, structura a UTCN.

Comentarii Facebook