REPER va avea doi membri în Consiliul Local din Cluj-Napoca după alegerile de duminică


În urma voturilor de pe 9 iunie, partidul condus de către Dacian Cioloș, a reușit să obțină 8% din voturile pentru CL din Cluj-Napoca, astfel vor avea doi consilieri locali.

Ramona Strugariu, copreședinta partidului REPER și eurodeputată, a anunțat printr-o postare pe o rețea de socializare că doi membri ai partidului pe care îl reprezintă a reușit să obțină 8% din voturi și va avea, pentru prima dată, doi membri în Consiliul Local. 

Suntem un partid tânăr, am făcut primii paşi. Am obținut 8% în Consiliul Local, doi consilieri REPER vor face echipă pentru Cluj-Napoca şi pentru o comunitate care ne-a acordat încredere. Iar la alegerile europene am obținut 13% din voturi, unul dintre cele mai bune rezultate din țară. 

Nu vă vom dezamăgi. Ne batem pentru fiecare punct din programul nostru şi pentru o viziune pentru dezvoltare pe care Clujul o merită, pentru transparență, pentru o administrație deschisă, pentru un oraş competitiv, verde, pentru locuire şi echitate socială, pentru un oraş al tuturor.

Nu în ultimul rând, aş vrea să mulțumesc echipei REPER Cluj care a făcut acest lucru posibil, cu eforturi semnificative şi cu zâmbetul pe buze, cu încredere şi cu drag de Cluj. Chapeau!” se arată într-o postare publicată pe una dintre rețelele de socializare de către Ramona Strugariu, copreședinta partidului REPER. 

Consiliul Local din Cluj-Napoca va arăta în felul următor:

PNL: 32,41% (39.442 voturi)

ADU: 18,31% (22.290 voturi)

UDMR: 14,31% (17.417 voturi)

PSD: 11,09% (13.495 voturi)

AUR: 8,75% (10.648 voturi)

REPER: 8,05% (9.802 voturi)


Comentarii Facebook