Boc a răbufnit în direct, după ce a câștigat alegerile: „Păi, bă fraierilor!/Dacă nu ești primar, nu exiști la Comitetul European”


​Reales primar al Clujului, Emil Boc s-a declarat deranjat într-o intervenție în direct de informațiile apărute în presă potrivit cărora urma să plece din funcție imediat după victorie la Comitetul European al Regiunilor.

Primarul reales pentru al șaselea mandat a răbufnit: 

„Ce pot să spun? Toată dezinformarea spusă de unii 'domnule, e ales primar, iar în ziua următoare pleacă la Comitetul European al Regiunilor, pleacă la Bruxelles': păi, bă fraierilor... Vă rog să mă scuzați, Doamne, iartă-mă, nu vorbesc așa urât! Păi dacă n-am plecat europarlamentar, care e o funcție extrem de bine plătită, am să plec pe altceva ca funcționar?!”, a declarat Emil Boc.

Acesta și-a continuat explicația.

„La Comitetul European al regiunilor, ca să reprezinți, trebuie să ai funcția de primar, în primul rând. Nu poți să mergi dacă nu ești primar. Dacă nu ești primar, nu exiști. Asta nu înțeleg unii. Ca să poți în continuare să conduci comisia COTER, a doua zi, trebuie să ai funcția de primar. Am spus asta de sute de mii de ori: nu plec!”, a declarat Boc.

Amintim că, Emil Boc a fost reales pentru a șasea oară primar al Clujului. Boc este creditat cu un scor în jurul a 45%, unul dintre cele mai mici pe care le-a obținut de-a lungul candidaturilor sale, fiind urmat de independentul Sabin Sărmaș, cu 29,37% din voturi. 

Comentarii Facebook