Remus Lapusan: USL nu a cerut sanctiuni impotriva Romaniei


Presedintele PSD Cluj sustine ca USL este acuzata pe nedrept ca ar fi cerut sanctiuni impotriva Romaniei din partea Uniunii Europene.

Acesta afirma ca liderii USL au facut o informare la Uniunea Europeana despre situatia economica si sociala Romaniei, in urma protestelor care s-au desfasurat in toata tara.

"E o mare minciuna din partea celor de la PDL cand spun acest lucru. Ar trebui sa-si ceara scuze public. Colegii nostri au facut doar o informare la situatia economica si sociala din tara, dar nu au cerut sanctiuni impotriva Romaniei", a declarat Remus Lapusan.

De asemenea cei de la PSD ii acuza pe cei de la PDL de o parctica incorecta pentru incercarea de a strica imagina USL.

"PDL a angajat postasi de serviciu, care intra pe diferite site-uri online si comenteaza impotriva noastra. Am informatii ca la nivelul organizatiei de tineret s-a dat un targhet zilnic de postari pentru fiecare membru", a mai spus Lapusan.

 

In cazul in care nu se respecta conditiile cerute de catre USL si anume inlocuirea guvernului actual cu o echipa de tehnocrati care sa organizeze alegerile, renuntarea la alegerile comasate si organizarea cat mai rapida a alegerilor anticipate, USL va provoca o greva parlamentara, mai sustine social-democratul.

Comentarii Facebook