Rectorii universităților clujene s-au întâlnit cu Horea Uioreanu - FOTO

 

Rectorii universităților clujene s-au întâlnit, joi, 14 februarie, cu președintele Consiliului Județean Cluj, pentru a discuta despre problemele cu care se confruntă și unele proiect viitoare comune. 

 

Una dintre ideile desprinse ar fi ”corelarea curriculei universitare cu cerinţele actuale şi viitoare ale pieţei muncii, potrivit tendinţelor constatate de reprezentanţii S.C TETAROM S.A. în cadrul contactelor şi a negocierilor purtate cu diverşi investitori, conceperea de noi programe de internship şi practică profesională pentru studenţii universităţilor clujene”.

 

Atenţia acordată universităţilor clujene e justificată în primul rând de faptul că, atunci când vorbim despre Cluj, primul atribut care ne vine în minte şi care e definitoriu e cel de centru universitar de primă mărime al ţării. Nu putem concepe o dezvoltare durabilă a judeţului decât ţinând cont de propunerile mediului academic şi apelând la expertiza de care dispun universităţile clujene”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu.

Comentarii Facebook