CJ Cluj a făcut pace cu firma KIAT. Vezi CÂND şi UNDE încep lucrările! VIDEO

 

Consiliul Județean Cluj a făcut pace cu firma Kiat, cea care trebuia să demareze proiectul de asfaltare a 420 de kilometri de drumuri județene.

 

"Ne-am întâlnit azi (n.r. 10 septembrie) la ora 11:00 şi conform cererii lor. Pe ordinea de zi, de mâine (n.r. 11 seprembrie) era pusă rezilierea contractului cu această firmă pentru cei 420 de km de drumuri judeţene. Ne-am înţeles că vor respecta caietul de sarcini. Primul tronson de 40 de km va începe după faza de proiectare, în următoarele 30 de zile, iar prin toamnă vor fi şi asfaltaţi cei 40 de km. Ei au promis că vor respecta sumele şi cantităţile licitate anul trecut (n.r 2011) în baza cărora au câştigat şi această lictaţie. Lucrările vor începe în această toamnă", a spus Horea Uioreanu preşedintele CJ Cluj.

Cât despre termenul la care vor începe lucrările, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj a precizat că aceastea se vor demara pe porţiunea cea mai afectată a celor 420 de km de drumuri judeţene. "Lucrările vor începe pe tronsonul cel mai rău: Gherla, Geaca, Ţaga, Cămăraş şi aceasta este soluţia cea mai bună", a mai spus Uioreanu. 

 

Firma cu acționariat turc a acceptat să respecte proiectele de modernizare a drumurilor depuse în cadrul licitației, dar și să execute lucrările la prețurile convenite, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu.

 

Anca Baciu

 

Comentarii Facebook