Protest la Cluj: ”Programul de guvernare a lui Ponta PUTE tare” - VIDEO și FOTO

 

Tinerii Mânioși au organizat la Cluj-Napoca, luni seara, de la ora 18.00, un protest în fața sediilor PSD, PNL și PDL Cluj.

 

Suntem cetățeni, ca și tine, tineri, vârstnici, studenți, oameni ai muncii, șomeri. Am ieșit în stradă în ianuarie - februarie 2012 nu doar pentru a schimba un președinte - jucător, ci mai ales pentru o reformă profundă a clasei politice și pentru o guvernare în interesul fiecăruia dintre noi. Ne-am ales cu un program de guvernare care pute”, se arată într-un manifest al organizatorilor protestului.

 

Manifestanții au avut pancarte și au scandat lozinci, cea mai savuroasă fiind: ”Ole, ole, ole, ole! Programul de guvernare al lui Ponta pute tare!”.

 

”Invitați” la protest au fost președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan, și deputatul PSD, Aurelia Cristea, care și-au făcut loc în sediul partidului, printre protestatari, care scandau lozinci împotriva lui Victor Ponta.

 

La ieșire Aurelia Cristea a declarat că vrea să stea de vorbă cu acești tineri pentru a vedea dacă solicitările lor sunt îndreptățite.

Comentarii Facebook