Razboiul Tise-Apostu continua: Primaria este acuzata de Consiliul Judetean ca intarzie eliberarea unui aviz

Consiliul Judetean Cluj a solicitat public Primariei eliberarea in regim de urgenta a avizului necesar pentru extinderea parcarilor din Aeroportul International Cluj.

 

Consiliul Judetean a depus in data de 13 octombrie 2010 solicitarea privind eliberarea certificatului de urbanism necesar proiectului care vizeaza extinderea parcarilor. Desi a trecut aproape o luna, reprezentantii Primariei nu au eliberat inca documentul. "Desi a trecut aproape o luna de la depunerea solicitarii, primaria nu a eliberat Avizul Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului si Urbanism, prin aceasta intarziind lucrarile necesare modernizarii Aeroportului clujean", se arata intr-un comunicat al Consiliului Judetean.

 

Institutia condusa de Alin Tise a cerut astazi public eliberarea in regim de urgenta a acestui aviz.

 

"Astfel de intarzieri au mai fost inregistrate si in cazul altui document similiar, solicitat de catre Consiliul Judetean Cluj Primariei municipiului Cluj-Napoca. Este vorba despre solicitarea de eliberare a Certificatului de Urbanism pentru Centrul Comunitar Judetean, proiect depus in cadrul PIDU, care a fost eliberat in ultima zi prevazuta ca termen legal (29 de zile), desi Consiliul Judetean solicitase celeritate avand in vedere faptul ca documentul era necesar pentru obtinerea unei finantari europene", se mai arata in comunicatul administratiei judetene.

Comentarii Facebook