RATUC preia transportul de persoane din Florești! Cât va costa o călătorie

 

Din luna aprilie 2013, RATUC Cluj va face transport de călători și între Cluj și Florești. 

 

RATUC ar urma să facă transportul de persoane între Cluj-Napoca și Floresti, Cluj-Napoca - cartierul Cetatea Fetei, Cluj-Napoca - Luna de Sus și Cluj - Napoca -  Tăuti.

 

Legislatia permite localitatilor care apartin de Zona Metropolitana Cluj sa-si aleaga noul operator transport persoane. Va spun ca parcul nostru auto este modernizat si dispunem de 200 de autobuze si microbuze, fapt care ne permitem sa asiguram usor transportul intre Cluj si celelalte localitati incluse in Zona Metropolitana Cluj. Vom practica preturi mult mai mici, insa nu doresc sa va spun toate secretele acum, insa va pot spune ca dorim sa diversificam transportul si pe celelelate strazi din Floresti, pentru ca deja aici vorbim de veritabile cartiere. Pretul biletului de calatorie va fi unic pentru toate traseele si in urmatorii doi ani intentionam sa investim in sistemul de ticketing, un sistem care sa le permita pasagerilor cumpararea unui card si prin verificarea acestuia in mijlocul de transport sa terminam cu sistemul <<da-mi banii, ia biletul>>. Daca veti vota ca RATUC sa reintre in Floresti, lucru pe care alte consilii locale din Zona Metropolitana l-au facut, atunci trebuie doar avizul sau votul consilierilor judeteni”, a afirmat directorul Liviu Neag, conform floresti-gilau.ro.

 

Prețul unui bilet va fi de 2,5 lei. ”Va rog, respectuos, ca numarul de curse sa fie mare si bine asigurat, astfel ca toti florestenii sa se bucure de decizia pe care domnii consilieri o vor lua! Sincer, am ceva emotii, insa sper ca acestea sa nu fie reale si sa asigurati un transport mai mult decat decent”, a spus primarul din Florești, Horia Sulea.

 

Decizia a fost luată în Consiliul Local Florești, cu unanimitate de voturi.

Comentarii Facebook