Rareș Pop, reținut pentru MITĂ, și-a dat DEMISIA din funcția de consilier județean

 

Consilierul județean PNL Cluj, Rareș Pop, și-a dat demisia după ce miercuri seara a fost reținut pentru 24 de ore de procurorii DNA.

 

Rareș Pop a fost ridicat de acasă de procurorii DNA Cluj, miercuri dimineața și dus la audieri. Acesta este vicepreședintele PNL Cluj-Napoca și șeful Inspectoratul de Stat pentru Controlul Traficului Rutier, a fost ridicat și dus la audieri de procurorii DNA Cluj sub acuzația de mită.

 

Rareș Pop, inspector șef teritorial (7 județe) în cadrul Inspectoratul de Stat pentru Controlul Traficului Rutier și vicepreședinte al organizației locale a unui partid politic, în sarcina căruia s-au reținut infracțiunile de: abuz în serviciu comis în formă continuată cu obținere de foloase necuvenite;  desfăşurarea de activităţi ca acte de comerț, incompatibile cu funcţia deţinută în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase;  permiterea accesului unor persoane neautorizate la informații ce nu sunt destinate publicității, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, în formă continuată; șantaj; luare de mită.

 

Citește AICI acuzațiile. 

Comentarii Facebook