Marius Nicoară l-a delegat pe Mihai Seplecan președinte al PNL Cluj. Ce jocuri fac liberalii?

 

Senatorul Marius Nicoară l-a delegat pe Mihai Seplecan pentru a conduce organizația liberală timp de 10 zile.

 

Liberalii vor să amâne prin această mișcare numirea în postul de consilier județean, rămas liber după demisia lui Rareș Pop, acuzat de corupție, a următorului candidat pe lista USL, de la alegerile locale din 2012. Acest post ar reveni unui membru al PSD Cluj.

 

Când mă întorc o să semnez pentru ca acest post să revină PSD, conform înțelegerii politice pe care o avem. Deocamdată este împuternicit domnul Seplecan să conducă partidul și să convoace o delegație permanentă în care să luăm unele decizii”, a declarat Marius Nicoară.

 

Senatorul a spus că se va întoarce la Cluj la sfârșitul săptămânii viitoare. ”Această semnătură nu este atât de importantă”, a mai spus Nicoară.

 

El a spus că demisia lui Rareș Pop din funcția de consilier județean nu afectează cu nimic planurile de schimbare a conducerii CJ Cluj. ”Noi avem 18 consilieri, PNL și PDL, adică majoritatea”, a mai spus Nicoară.

 

Mihai Seplecan a anunțat că și el lipsește din localitate până miercurea viitoare, când are loc votul în Consiliul Județean pentru numirea noului președinte interimar. 

 

Marius Nicoară a primit un vot de încredere din partea liberalilor pentru a candida la viitoarele alegeri pentru funcția de președinte al PNL Cluj.

 

Liderul PSD Cluj, Remus Lăpușan, a spus că postul rămas liber prin demisia lui Rareș Pop va reveni social democraților, conform protocolului semnat înainte de alegerile din 2012.

 

Mi se pare absolut corect că domnul consilier Rareș Pop și-a dat demisia. Noi rămânem fermi și îl susțiem pe domnul Ioan Oleleu pentru funcția de președinte și în tot ceea ce vom întreprinde vom repecta legea. 

 

Este adevărat că sunt foarte multe interpretări vom vedea ce spun specialiștii”, a declarat Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

 

El a mai precizat că așteaptă ca PNL Cluj să semneze hârtia prin care postul rămas vacant prin demisia lui Pop să revină PSD Cluj. 

 

Este o funcție care ne revine în baza protocolului pe care l-am semnat cu cei de la PNL. Noi vrem să trecem la treabă și nu e nicio o grabă în obținerea acestei semnături.

 

Se vede că la Consiliul Județean Cluj există un echilibru destul de fragil și va trebui ca toată lumea să stea la aceeași masă și discutăm pentru a rezolva problemele oamenilor”, a mai adpugat liderul PSD Cluj. 

Comentarii Facebook