Radu Moisin, primar interimar al Clujului: Nu ma mut in biroul lui Sorin Apostu! E prematur sa discutam despre o candidatura


Radu Moisin a fost votat de consilierii locali pentru a ocupa in urmatoarele patru luni functia de primar interimar, dupa demisia primarului suspendat Sorin Apostu.

"Din punct de vedere al atributiilor nu este nicio diferenta intre atributiile viceprimarului cu atributii delegate de primar si primar interimar. Prioritatile mele sunt legate de terminarea marilor proiecte de investitii care pot fi terminate in 4 luni de zile, accelerarea ritmului la restul lucrarilor si evident elaborarea unor noi proiecte la nivel public. Este importanta transparenta pentru a satisface interesul clujenilor fata de ceea ce se intampla in Primarie", a declarat Radu Moisin.

Acesta a mai afirmat ca nu a avut emotii la votul de vineri dimineata, dar ca nu se va muta in fostul birou al lui Sorin Apostu. "Nu am avut nicio emotie pentru votul de astazi pentru ca orice s-ar intampla in Consiliul Local eu tot impacat sunt cu activitatea mea. Toate s-au intamplat cu o foarte mare rapiditate. Imi voi continua activitatea in vechiul meu birou si nu am timp sa ma gandesc la mutare", a precizat Mosin.

Primarul interimar a ridicat in discutie posibilitatea numirii unui nou viceprimar interimar, care sa mai preia din activitatea zilnica. "Volumul de munca este foarte mare in Primarie si e foarte greu sa o conduci in doi. Nu este imposibil, deci am reusit impreuna cu colegul meu Laszlo Attila sa gestionam activitatea, dar ar fi eficient sa mai avem un viceprimar. Vom vedea la urmatoarea sedinta a consiliului local", a precizat Radu Moisin.

Acesta si-a incheiat prima declaratie in calitate de primar interimar, spunand ca este prematur sa se gandeasca la o candidatura la Primaria Cluj-Napoca: "Este prematur sa discutam probleme cu caracter politic, ci numai administrativ".

 

Moisin a fost ales cu 15 voturi pentru, iar Laszlo Attila, viceprimarul UDMR, a obtinut 5 voturi.

 

Opozitia USL a vociferat cel mai mult, iar consilierul Manuel Chira a spus chiar ca ii este ruisine ca este clujean.

 

Manuel Chira PNL, la alegerea lui Radu Moisin primar: "Imi este rusine ca sunt clujean"

Comentarii Facebook