Remus Lapusan: "Nici Boc, nici Moisin nu au avut curaj sa-l infrunte pe Sorin Apostu" VIDEO

 

Consilierul PSD, Remus Lapusan a spus vineri, in cadrul sedintei Consiliului Local de alegere a primarului interimar al Clujului, ca nici Moisin, nici Boc nu au avut suficient curaj sa-l infrunte pe Sorin Apostu.

 

"In primul rand vad ca cei de la putere inceaca sa-si asume doar lucrurile bune care s-au intamplat in Cluj-Napoca si nu este adevarat, pentru ca in ultima vreme municipiul Cluj-Napoca a fost o pata neagra pe imaginea cetateanului din Cluj, deoarece s-au intamplat niste lucruri la care au contribuit inclusiv domnul Emil Boc, inclusiv consiliulul local PDL si UDMR. Nici Radu Moisin, nici Emil Boc nu au avut niciodata curajul sa-l infrunte pe domnul Sorin Apostu", a declarat vineri, 17 februarie, Lapusan.

 

In ceea ce priveste noua functie, aceea de primar al Clujului, pe care Radu Moisin o detine, acesta are unele retineri spunand ca: "Nu este in regula pentru ca suntem nevoiti si avem in Cluj-Napoca un primar intrerimar care este validat de niste alegeri. O sa avem un primar legitim la alegerile din 2012, cand din punctul nostru de vedere, lucrurile se vor schimba", a mai spus consilierul PSD.

 

Din cei 27 de consilieri locali, doar 25 dintre acestia au fost prezenti la vot. Radu Moisin a fost ales cu 15 voturi, in timp ce Laszlo Attila a obtinut doar 5 voturi, iar alte 5 voturi au fost nule.

 

Articol de Anca Baciu

 

 

Comentarii Facebook