RADP Cluj se ”rupe” cu munca în Mănăștur: ”E ora 15.00 și deja utilajele sunt parcate” - FOTO


Clujenii care stau pe Aleea Vidraru s-au săturat de modul în care lucrează cei de la RADP Cluj, Regia Primăriei Cluj-Napoca. Unul dintre locuitori a fotografiat utilajele RADP, care deja la ora 15.00 erau parcate, cu toate că oamenii așteaptă finalizarea lucrării și sunt sătui de haosul din zonă.

E ora 15.00 și utilajele sunt deja parcate pe Aleea Vidraru. Se lucrează din greu… Din iulie se chinuie să termine lucrarea și vorbim despre o stradă mică. La început au demolat garajele, iar acum trebuie să finalizeze de asfaltat. Demolarea s-a terminat în iulie, iar de atunci se chinuie doar pe Aleea Vidraru să toarne asfalt și să traseze noile parcări”, ne-a spus locatarul nemulțumit.

WhatsApp Image 2023-09-13 at 15.01.42.jpeg

Oamenii s-au săturat să își tot plimbe mașinile din loc în loc, pentru că încă nu sunt gata lucrările. ”Se mișcă extrem de încet și asta doar pe Aleea Vidraru, urmând să meargă pe Cioplea și Mehedinți, pentru că și acolo s-au demolat garajele. Dar eu mi-am plătit parcarea la început de an și acum trebuie să tot mut mașina când au ei chef de lucru? 

De zilele de sărbătoare au fost liberi și am înțeleg, dar și de Untold au fost liberi. Așa s-a pierdut o grămadă de timp și ei se laudă că au asfaltat. Așa-zisul șantier are deja 2 luni de zile de când a început. Dacă pentru o stradă micuța, cum e Vidraru se chinuie, atunci pentru Dragalina, care nu-i gata, sau pe Calea Mănăștur ce să mai zici”, a mai spus clujeanul revoltat.

---------

Dacă sunteți martorii unor incidente care pot deveni știri și aveți nevoie de susținere, ne puteți scrie pe Whatsapp (0722804093), pe Facebook sau pe office@stiridecluj.com.

Comentarii Facebook