RADP Cluj ii plateste avocatului Victor Rusa 10.000 de euro! VEZI dovada


Regia Autonoma a Domeniului Public (RADP) Cluj a angajat un avocat pe care il plateste cu suma de 10.000 de euro. Regia este aparata in procesul impotriva GPI Turism de avocatul Victor Rusa.


Consilierul local PSD, Remus Lapusan, a acuzat conducerea RADP Cluj la sedinta trecuta ca a angajat serviciile unui avocat pe care l-a platit cu 50.000 de euro.

Reprezentantii Regiei au prezentat la sedinta de marti, 22 martie, o informare prin care anunta ca "RADP Cluj a incheiat in baza HCA nr. 30/28.10.2010 si a prevederilor art.16 din OUG 34/2006 un contract de asistenta juridica cu SCPA RUSA 'BERINDEAN si ASOCIATII in 14.10.2010 avand ca obiect: asistarea, redactarea, reprezentarea si sustinerea apelului ce face obiectul dosarului nr.1153/1285/2008 aflat pe rolul Curtii de Apel. Onorariul SCPA RUSA 'BERINDEAN si ASOCIATII este de 10.000 de euro, si este adus la cunostinta CL, conform art 4.3 din contractul de asistenta juridica la care se face referire, si anume cu acordul expres al partilor".

Consilierii locali au amanat discutarea crizei de la RADP Cluj pentru sedinta urmatoare. Nu au lipsit, insa, impunsaturile.

Consilierul PNL Cluj, Steluta Cataniciu l-a atacat pe consilierul PDL, Adrian Popa, in legatura cu afacerea GPI Turism Zalau si RADP Cluj.

"Domnule Popa sunteti printre sforarii care ati vrut sa luati pamanturile RADP. Se stie ca il sprijiniti pe Arpad Paszkany si vreti sa va razbunati pe Marius Nicoara. La sedinta urmatoare voi prezenta eu o informare prin care voi demasca toata afacerea", a mai spus Cataniciu.

Adi Popa i-a spus Stelutei Cataniciu ca toate acuzatiile sunt nefondate si ca sotul ei, Marius Cataniciu, a fost unul dintre cei care a dus RADP Cluj in faliment.

 

Citeste si...

RADP Cluj, acuzata ca plateste un avocat cu 50.000 de euro! Directorul Ioan Morocazan: "Contractul este confidential!"

RADP Cluj a reusit sa amane plata despagubirilor de 3 milioane de lei in dosarul

 

 

 

 

Comentarii Facebook