PSD -istii clujeni reclama faptul ca reabilitarea termica a blocurilor bate pasul pe loc


Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, reclama faptul ca lucrarile de reabilitare termica a blocurilor din Cluj Napoca bat pasul pe loc.

"In ultimele 3 saptamani, am avut intalniri si discutii pe tema reabilitarii termice in Cluj Napoca. Locatarii sunt nemultumiti ca firmele cu care primaria are contracte nu isi fac treaba. Am monitorizat activitatea din 2010 si ii solicitam primarului Sorin Apostu sa fie mai atent pentru ca vine perioada mai rece si sunt lucrari incepute nefinalizate", a declarat Remus Lapusan.

Presedintele PSD Cluj a spus ca face referire la programul de reabilitare termica a blocurilor finantate din fonduri guvernamentale.

Remus Lapusan a declarat ca, in acest moment, se lucreaza la 26 de blocuri din Cluj Napoca. "Pe strada Septimiu Albinii 135 - 137, oamenii sunt nemultumiti ca lucrarile au inceput saptamana trecuta, desi acum vine vremea rece", a mai afirmat presedintele PSD Cluj.

Remus Lapusan cere primariei ca firmele care nu finalizeaza lucrarile la timp sa fie trecute pe lista neagra si sa nu mai primeasca finantare din bani publici.

Comentarii Facebook