PSD Cluj aduna carti pentru romanii din Diaspora


Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a anuntat astazi lansarea programului "Cartea de acasa", pentru sprijinirea romanilor din Diaspora. Cartile care vor fi stranse si vor fi donate ulterior asociatiilor romanilor stabiliti peste hotare.

"PSD a inceput un program social, 'Cartea de acasa', prin care impreuna cu cetatenii o sa adunam carti pentru romanii din Diaspora. De astazi, 17 noiembrie, la nivelul judetul Cluj se strang carti pe o perioada nelimitata", a declarat Remus Lapusan.

Presedintele PSD Cluj a spus ca vor fi adunate manuale scolare si carti de beletristica, la sediile partidului din fiecare localiatate, si vor fi trimise romanilor din Barcelona si Roma

"Speram ca demersul nostru sa fie un adevarat cadou de Craciun pentru toti romanii care nu vor putea fi in tara in final de an. Noi consideram ca este foarte important ca toti copiii celor care muncesc in strainatate sa aiba posibilitatea de a citi si o carte in limba romana", a mai spus Lapusan.

Reprezentantii PSD Cluj au mai spus ca pe langa donatii vor fi cumparate si carti noi, care vor fi puse in coletele ce vor fi expediate in Spania si Italia.

Comentarii Facebook