Deputatul Horea Uioreanu: Lansam o petitie online pentru ca Roberta Anastase sa plece


Deputatul Horea Uioreanu a anuntat ca liberalii lanseaza astazi, 15 noiembrie, o petitie online prin care cer demisia presedintelui Camerei Deputatilor, Roberta Anastase.

Petitia poarta numele "Eu, cetatean roman, nu vreau sa fiu reprezentat de o hoata!", iar liberalii vor sa fie semnata de toti cei care vor sa se faca dreptate.

 

Uioreanu ii acuza pe parlamentarii PDL -isti ca apara hotiile Robertei Anastase si se incapataneaza sa pastreze "in fruntea Camerei Deputatilor un hot dovedit, o persoana care a reusit sa ingenuncheze matematica, stabilind ca 80 este egal cu 170!".

 

"O masura pe care PNL Cluj o va intreprinde pentru demiterea Robertei Anastase este lansarea, luni, a unei petitii online pe site-ul - http://www.petitieonline.ro/petitii-online.html, 'Eu, cetatean roman, nu vreau sa fiu reprezentat de o hoata!', si ii invit pe toti clujenii sa semneze pentru ca hotii sa plece. Vom solicita sprijinul grupului ALDE pentru prezentarea in Parlamentul European a fraudei comise de Roberta Anastase si coalitia majoritara. impreuna cu colegii mei parlamentari PNL voi organiza o serie de actiuni de pichetare a sediilor PDL din judetul Cluj", a declarat Horea Uioreanu.

Petitia precizeaza ca acum Camera Deputatilor este condusa prin furt si minciuna, deoarece Roberta Anastase, al treilea om in stat, comite abuzuri si incalca legea fundamentala, Constitutia.

Comentarii Facebook