PSD - istii clujeni ii bat obrazul lui Emil Boc: "Ati ajuns sa vorbiti azi ca Moise in pustiu!"


PSD -istii clujeni ii bat obrazul premierul Emil Boc, pe care il acuza ca a dobandit "metehnele politicii dambovitene".

"Cand erati in opozitie vorbeati mult despre metehnele politicii dambovitene, dar se pare ca nu doar debitul verbal nespecific ardelenilor v-a deosebit de noi, ci si capacitatea de a imbratisa imediat cinismul si nerabdarea celor care au mereu senzatia ca  li se cuvine orice pe lumea asta", a declarat Mircea Jorj, presedintele PSD Cluj-Napoca.

Boc este acuzat ca a vandut crezurile pe care le au adrelenii: mandria, demnitatea si respectul pentru cuvantul dat.

"Ati uitat ca pentru noi ardelenii, mandria si demnitatea, respectul pentru cuvantul dat, sunt valori care ne-au facut sa stam cu fruntea sus si la bine si la greu. Candva ati jurat cu mana pe Biblie ca nu ne veti vinde crezurile si a doua zi le-ati si scos la mezat. Aveti senzatia ca gestul a fost uitat si ati primit iertarea", a mai spus Jorj.

Presedintele PSD Cluj-Napoca ii transmite lui Boc sa plece acasa din respect fata de "inaintasii dumneavoastra domnule prim-ministru ardelean".

"Tara e in haos absolut. Ne-ati lasat fara directie si sens. Nu stim ce impuls va poate motiva o decizie de maine. Nu poate fi o decizie rationala, cata vreme ne ametiti zilnic cu viitoarea lege de impozitare a manelistilor, fara a fi informat ca aveti deja cadrul legal pentru impozitarea veniturilor de orice fel. Trebuie doar sa aplicati legile existente, domnule prim-ministru. Plecati acasa, din respect pentru inaintasii dumneavoastra domnule prim- ministru ardelean", a mai afirmat Mircea Jorj.

Lideul PSD Cluj sustine ca Boc a ajuns sa vorbeasca precum Moise in pustiu si nimeni nu il mai asculta. 

"Ati avut parte de audienta multa vreme si se pare ca v-a placut atat de mult incat nu v-ati dat seama ca ati ajuns sa vorbiti azi ca Moise in pustiu. Foamea si criza nu ne doboara domnule prim-ministru, ne doboara neincrederea. Acestea sunt adevarurile guvernarii dumneavoastra. Noi clujenii vi le spunem. Nu vrem sa va fim simpatici, vrem doar sa fim corecti", a mai spus Mircea Jorj.

Comentarii Facebook