Miercuri 24 Aprilie

Mircia Giurgiu ii cere lui Boc sa fie "surd" la vorbele lui Basescu: "Mi-e jena ca toata lumea sa imi spuna ca Boc nu face nimic"


Deputatul PDL Cluj, Mircia Giurgiu, ii cere lui Emil Boc sa nu mai asculte de presedintele Traian Basescu si sa ia singur deciziile care sa relanseze economia romaneasca. "Cred ca Boc trebuie sa faca ce crede, sa nu mai asculte de nimeni", a spus Giurgiu.

Parlamentarul clujean sustine ca Basescu a avut un efect dezastruos pentru Boc, care a scazut de la 80% in sondaje, pe vremea cand era primar, la 15% in prezent.

"Cat a fost primar al Clujului, Boc era sus in sondaje la 80 la suta, dar acum de cand e premier a ajuns la sub 15 la suta. Mi-e jena ca toata lumea sa imi spuna ca Boc nu face nimic. Cred ca Boc trebuie sa faca ce crede, sa nu mai asculte de nimeni, a dovedit la Cluj ca poate face treaba buna si sa faca ceva si pentru populatie si pentru tara. Sa nu mai asculte nici de Basescu, de nimeni. Ce crede ca este de facut sa faca, pentru ca este prim ministru si are decizia in mana. Altfel, vom avea tot timpul probleme si lumea va crede ca nu e in stare sa nu faca nimic", a declarat Giurgiu.

Deputatul PDL sustine ca Guvernul ar trebui lasat sa rezolve actuala criza si nu sa fie suspus presiunii din partea presedintiei.

"Nu avem nimic cu presedintele, dar cred ca Executivul trebuie sa se ocupe de rezolvarea crizei. Mai bine sa faca treaba decat sa stea si sa se gandeasca si sa astepte. Ar trebui sa ia decizii clare de sustinere a economiei, sa faca ce stie, ce e bine, pentru ca populatia sa simta ca Guvernul face ceva si pentru ea", a mai spus Giurgiu, care si-a exprimat inca o data sustinerea fata de Emil Boc.

Deputatul a mai afirmat ca in primul rand ar trebui stimulata industria si agricultura, pentru a fi pastrate actualele locuri de munca si create altele noi.

Comentarii Facebook