PSD Cluj: Traian Băsescu acționează în mod demagogic, afectând privatizarea CFR Marfă

 

Liderii PSD Cluj îl acuză pe Traisn Băsescu că ”transformă un subiect extrem de serios pentru România”, cum este privatizarea CFR Marfă ”într-un joc politic din care speră să câștige ceva”.

 

Băsescu se joacă din nou cu România convocând ”de urgență” CSAT. Motivul pentru care președintele a organizat luni conferința de presă este același pentru care vineri a convocat de urgență CSAT: pentru a alimenta un joc politic steril și nociv pentru țară”, a declarat Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

 

Traian Băsescu este acuzat de demagogie, deoarece a afirmat că ”CSAT nu se poate pronunța cu privire la privatizarea CFR Marfă, dar cu toate acestea, în urmă cu un an, a putut interzice  privatizarea companiei”.

 

Remus Lăpușan precizează că ”pentru guvernul Ponta, CFR Marfă are o importanță strategică în transportul pe calea ferată din România, atât prin obligațiile ce-i revin față de nevoile de apărare ale țării cât și prin serviciile de transport pe care le oferă unor  sectoare de importanță majoră pentru economia țării.

 

În timp ce Băsescu se joacă cu privatizarea CFR Marfă, cabinetul Ponta primește un nou semnal pozitiv cu privire la evoluția economică din acest an”.

 

Conform unei analize a Financial Times, România este în acest moment una dintre cele mai performante economii din Uniunea Europeană, înregistrând o creștere economică de 2,2% în primul trimestru din 2013, iar o expansiune economică de cel puțin 2% în 2013 pare realizabilă și va face din țara noastra un performer în rândul colegilor din regiune.

Comentarii Facebook