Răsturnare de situație în politică: Vadim nu acceptă să fie dat afară din partid


Cornelu Vadim Tudor nu este deloc mulțumit de situația din PRM și nu vrea să accepte sub nici o formă că a fost exclus din partid.

Vadim își acuză foștii colegi de fraudare a alegerilor pentru excluderea sa din partid. Acesta susține că doar 30 de membri ai Consiliului Național au fost prezenți printre cei 129 care au votat în favoarea excluderii.

"Trebuia făcută cu prezenţa majorităţi. Ei cu totul au fost 129, trebuiau să fie 170, dar din 129 numai vreo 30 erau membrii ai Consiliului Naţional, restul i-a luat de pe stradă. Trebuia să vin personal pentru că nu am întâlnit, în istoria politicii româneşti, un act de banditism mai neruşinat. Azi se întâmplă o judecată a cererii de intervenţie pe care noi am făcut-o după aşa-zisa plenară a lor din 15 iulie, care e plină de falsuri grosolane - n-au avut cvorum, au adus oameni de pe stradă, au modificat statutul în mod arbitrar. Dacă nu aş fi eu implicat direct, mi s-ar tăia respiraţia de uluire. Încerc să mă distanţez şi mă gândesc: 'Oamenii ăştia au condus odată nişte instituţii, au fost primari, cum e posibil să mintă şi să fure în halul acesta?", a declarat Corneliu Vadim Tudor pe treptele Tribunalului Bucureşti, unde a depus contestaţie împotriva excluderii din partid, informează libertatea.ro.â

Vadim Tudor le transmite și celor care nu sunt de acord cu modul său de conducere că pot părăsi PRM „să meargă pe trotuarul celălalt şi să-şi facă alt partid".

Comentarii Facebook