PSD Cluj: Spitalul Regional de Urgenta va ingreuna circulatia pe DN 1

Consilierul judetean din partea PSD, Dan Canta, sustine ca construirea Spitalului Regional in formula propusa de conducerea CJ Cluj ar ingreuna traficul pe DN1, in Floresti.


"In sedinte succesive ale Comisiei Tehnice de Urbanism a Consiliului Judetean Cluj, s-a incercat promovarea unui PUZ care contine foarte multe elemente atehnice, elemente care daca s-ar realiza, s-ar constitui in grave prejudicii aduse bunei functionari a unei institutii cum este viitorul Spital Regional de Urgenta. In forma in care doreste actualul presedinte al Consiliului Judetean Cluj sa promoveze PUZ–ul pentru Spitalul Regional, ii atrag atentia ca noua institutie medicala ar putea aduce prejudicii atat sub aspect urbanistic in general, dar ar influenta in mod negativ si circulaţia fluenta atat pe DN1. In plus, accesul în incinta spitatului ar fi unul foarte dificil", sustine Dan Canta, care este membru al Comisiei tehnice de urbanism a Consiliului Judeţean Cluj.

 

El sustine ca se incearca eludarea solutiilor si ideilor specialistilor din domeniu. Dan Canta ii cere presedintelui CJ Cluj, Alin Tise, sa dea dovada ratiune si cumpatare pentru acest proiect, care nu poate fi promovat fara un punct de vedere al specialistilor in domeniu.

Comentarii Facebook