PSD Cluj: Oamenii sunt obligati sa isi refaca dosarele la Finante dupa inchiderea a cinci administratii financiare din judet

Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, sustine ca cei care au nevoie de acte de la Finante sunt nevoiti sa isi refaca dosarele pentru ca acestea nu au fost inca transferate de la administratiile financiare care s-au inchis.

 

"Astazi toti cei care erau deserviti de administratiile financiare inchise sunt pusi pe drumuri de la o institutie a statului la alta pentru ca de fapt nu mai exista un loc in care datele lor din istoric sa fi fost pastrate. Dl Boc ii obliga in acest fel pe cei care au nevoie de acte sa isi refaca singuri dosarele pentru ca cele pe care le aveau sunt in proces de transfer de la vechea administratie financiara la cele care au ramas functionale. O asemenea decizie ar fi trebuit luata dupa ce am fi avut toate datele introduse intr-un sistem bine pus la punct. Aceasta este marea reforma a statului promisa de Basescu si Boc", a declarat Remus Lapusan, presedintele PSD Cluj.

 

Liderul social-democrat sustine ca prin decizia de inchidere a administratiilor financiare din judet nu s-au facut economiii importante pentru ca jumatate dintre angajati au fost transferati la cele ramase functionale.

 

ANAF a decis in aceasta vara desfiintarea a cinci administratii financiare din judetul Cluj: Gherla, Campia Turzii, Apahida, Gilau si Baciu.

 

Vezi si

PSD: Administratia financiara din Campia Turzii se desfiinteaza dupa ce s-au investit 20 de miliarde in sediu

Comentarii Facebook