PSD: Administratia financiara din Campia Turzii se desfiinteaza dupa ce s-au investit 20 de miliarde in sediu

Organizatia PSD Campia Turzii crede ca desfiintarea Administratiei Financiare din Campia Turzii nu se justifica, cu atat mai mult cu cat in sediu s-au investiti anul trecut 20 de miliarde de lei.

 

"PSD Campia Turzii isi exprima public dezacordul fata de desfiintarea Administratiei Financiare Campia Turzii, prin comasarea acesteia cu cea din Turda, desfiintare facuta fara o minima analiza justificativa si o dezbatere a factorilor implicati in mod direct sau indirect sau o dezbatere, din care sa reiasa, clar, nevoia administrativa, sociala si economica a acestei masuri", sustin reprezentantii PSD Campia Turzii intr-un comunicat de presa.

 

Social-democratii cred ca declaratiile Guvernului, privitoare la lipsa eficentei administratilor financiare ca si grad de incasare, sunt contrazise, avand in vedere faptul ca judetul Cluj este pe locul trei in tara la gradul de colectare a darilor catre stat. "Investitia de peste 20 de miliarde de lei, facuta in anul trecut in sediul actual al administratiei financiare, nu justifica acest fapt", mai spun reprezentantii PSD.

 

USL Campia Turzii va demara o campanie de strangere de semnaturi de la populatie si agentii economici care sunt impotriva desfiintarii administratiei financiare. Listele vor fi trmise catre ANAF . "Prin aceasta campanile dorim sa aratam ca masura luata este in contradictie cu vointa celor care beneficiaza de servicile administratiei financiare", mai spun social-democratii.

 

ANAF a decis desfiintarea a cinci administratii financiare din judetul Cluj: Gherla, Campia Turzii, Apahida, Gilau si Baciu.

Comentarii Facebook