PSD Cluj iese la atac: ”Rușine domnule Boc!”



Președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan, a lansat un atac dur la adresa fostului guvern, în special la adresa fostului premier, Emil Boc.

Eu cred că unii nu își aduc aminte ce au făcut cu cea timp în urmă. Odată că au tăiat pensii, salarii, tot ce se putea tăia în România și în același timp nu au făcut nimic din ceea ce reclamă acum. A trebuit să vină Guvernul ponta să repare tot”, a declarat președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan.

Liderul PSD i-a transmis lui Boc ”să-i fie rușine” pentru faptul că nu a reușit să aducă fonduri europene în timpul mandatului său de premier.

Eu cred că domnul Boc ar trebui să stea cu capul în nisip mult timp de acum înainte, dacă nereferim doar la un singur lucru și anume atragerea de fonduri europene. Cred că ar trebui să îi fie rușine și pot să spun clar: Rușine, domnule Boc! Nu ai făcut nimic la ceea ce înseamnă atragerea de fonduri europene”, a mai precizat social-democratul.

Lăpușan a punctat că Guvernul Ponta a atras în ultimii doi ani de zile peste 4 miliarde de euro din fonduri europene și a crescut rata de absorbție de la 7% la 35%.

Este o realizare ce nu poate fi trecută cu ochiul liber și probabil domnul Boc are insomnii din această cauză”, a mai declarat Lăpușan.

Doar în în luna februarie au fost introduse 1,2 miliarde de euro din fonduri europene”, a declarat ministrul delegat pentru Dialogul Social, Aurelia Cristea.

Comentarii Facebook