PSD Cluj cere observatori internationali la alegerile locale si parlamentare din 2012. Vezi care este motivul!

Presedintele PSD Cluj, Remus lapusan, cere prezenta observatorilor internationali la alegerile locale si parlamentare din 2010.

 

"Cerem sprijin prin prezenta observatorilor international la toate alegerile din 2012 pentru a impiedica furtul alegerilor de catre PDL si Basescu. PDL simte ca va primi un sut in fund din partea alegatorilor din tara si vrea sa adune voturi din strainatate, sa cumpere voturi cu ajutorul votului prin corespondenta", a declarat Remus Lapusan. Presedintele PSD Cluj nu este de acord cu campania electorala de 90 de zile si spune ca social-democratii vor apela la orice mijloc de protest pentru a impiedica un nou furt al alegerilor.

 

"PDL vrea sa cumpere voturi prin banii Elenei Udrea si ai baronilor locali, de aceea se doreste campanie lunga de trei luni. Puterea foloseste banii statului pentru campanie si spera ca opozitia va muri din lipsa de resurse", a mai spus Lapusan.

 

Presedintele Traian Basescu a anuntat saptamana trecuta ca se va incerca introducerea votului prin corespondenta pentru a facilita romanilor din strainatate exprimarea opiniei politice.

Comentarii Facebook