Hotelul Univers T a primit "cadou" de la Consiliul Judetean Cluj 200.000 de euro pentru publicitate

Hotelul Univers T, aflat in subordinea Consiliului Judetean Cluj, are in 2011 un buget in valoare 1,1 milioane de euro, din care un sfert va merge pe reclame.

Consilierul judetean PSD, Valentin Cuibus, a solicitat reducerea sumei la jumatate, pentru ca se pot gasi si alte forme de publicitate, care sa fie mai ieftine. "Pot fi gasite alte forme si in plus diferenta de 400 de mii de lei ar putea fi folosita pentru investitii", a declarat Cuibus.

Directorul hotelului, Brandusa Mandru, a afirmat in fata alesilor judeteni ca are nevoie acesti bani pentru ca vine dupa trei ani in care unitatea a fost inchisa, pentru renovari, dar si pentru rezolvarea unor litigii cu firma care a facut lucrarea.

"Este foarte important sa investim in publicitate in panouri, in cataloage turistice pentru ca numai asa ne putem expune oferta. Venim dupa trei ani in care nu am avut activitate si fara acesti bani nu avem cum sa facem fata. Trebuie sa participam si la targuri hoteliere pentru ca altfel nu avem clienti si nu avem profit", a mai spus Brandusa Mandru.

Bugetul total in 2011, pentru hotelul Univers T este de 4,6 milioane de lei. Unitatea are 56 de angajati cu 8 mai multi fata de anul trecut.

Proiectul a trecut fara a fi modificat cu 26 de voturi pentru si 5 abtineri.

Comentarii Facebook