PSD Cluj atacă dur Consiliul Județean: Trimit comunicate de presă cu informații mincinoase


PSD Cluj atacă dur conducerea Consiliului Județean Cluj, după ce instituția a anunțat, miercuri, faptul că Ministerul Agriculturii vrea să obțină ”ilegal” un teren al Aeroportului Cluj.

Social-democrații clujeni susțin că cei de la CJ Cluj transmit ”informații trunchiate și mincinoase”.

Frustrat că stă pe banca de rezerve a PNL, Alin Tișe pare că a fost cuprins de o insolație de sezon, pentru că din postura de președinte al Consiliului Județean Cluj este inadmisibil să minți cu atât de multă nonșalanță și să arăți cu degetul spre un partid sau o instituție, când tu și acoliții tăi liberali din fruntea Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, Marius Nicoară, ați fost incapabili să rezolvați acest litigiu” a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

Comunicatul de presă transmis de către Consiliul Județean Cluj cu atacuri politice fără noimă, demonstrează lipsa de profesionalism, necunoașterea realității și neseriozitatea conducerii acestei instituții.

Cu adresa nr. 3965/04.03.2016, Consiliul Județean Cluj aduce la cunostința Direcției Agricole Cluj că întreaga suprafață ocupată de platforma de beton este a Consiliului Județean Cluj, terenul figurând de fapt în actele ambelor instituții.

Direcția Agricolă Cluj a fost de acord cu rezolvarea juridică a situației încă din anul 2012, când a adus la cunoșținta Consiliului Județean Cluj că este de acord cu transferul acestui bun către Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj ( adresa nr. 743/16.03.2012) dovada fiind de fapt toată corespondența existentă prin care se dă acordul de principiu de renunțare la acest teren nefolosit de Unitatea fito-sanitară din anul 1991! Văzând lipsa totală de interes a conducerii Consiliului Județean, Direcția Agricolă Cluj a promovat un litigiu în instanță.

Consiliul Județean Cluj trebuia să demareze procedurile pentru rezolvarea legală a situației. Oare președintele Consiliului Județean Cluj nu știe ce demersuri trebuiau întreprinse, pentru că este uluitor și populist ca Președintele Consiliului Județean să acuze Guvernul PSD și Ministerul Agriculturii pentru a acoperi ineficiența din ograda proprie!” a declarat și Ilarie Ivan, președintele departamentului de agricultură al PSD Cluj.

Consiliul Județean Cluj a transmis, miercuri, un comunicat de presă prin care acuză Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Direcția pentru Agricultură a Județului Cluj, că, după 30 de ani, vrea să obțină ”ilegal” terenuri din incinta Aeroportului Internațional Cluj.

Citește mai multe AICI - Ministerul Agriculturii, acuzat că vrea să ”fure” 12.000 de mp de teren din incinta Aeroportului Cluj

 

--------------------------

 

UPDATE

Consiliul Județean Cluj anunță că va merge în Tribunal pentru ca Aeroportul Cluj să nu piardă terenul cerut de Ministerul Agriculturii.

 

Mincinoșii de la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Direcția pentru Agricultură a Județului Cluj au afirmat că nu doresc terenul Aeroportului Internațional ”Avram Iancu” Cluj.

 

Iată dovada minciunii: acțiunea formulată la Tribunalul Cluj prin care aceștia vor să ia terenul din proprietatea Consiliului Județean Cluj și din administrarea Aeroportului Internațional ”Avram Iancu” Cluj.

 

Anexăm acțiunea în instanță cu solicitările Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Direcția pentru Agricultură a Județului Cluj. Problema de inventar este doar un pretext, care nu se rezolvă cerând proprietatea terenului. 

 

Solicit Prefectului PSD Gheorghe Vușcan să intervină în regim de maximă urgență pentru a cere Direcției Agricole să oprească procesul prin care aceasta cere terenul de la Consiliul Județean, blocând în acest fel dezvoltarea Aeroportului clujean și să rezolve problema de inventar (cum susțin ei) printr-o altă procedură administrativă sau de radiere din inventar în instanță.

 

Investițiile în modernizarea drumurilor județene sunt blocate-întârziate de către anumite instituții deconcentrate conduse de oameni numiți de PSD, față de care Consiliul Județean Cluj va lua poziție fermă în curând”, precizează președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

 

 

Comentarii Facebook