Pasaje pe Tăietura Turcului și Piața Mărăști

 

Primăria Cluj-Napoca vrea să facă pasaje rutiere în zona Tăietura Turcului și Piața Mărăști.

 

Până la sfârşitul verii va fi scoasă la licitaţie realizarea studiului de fezabilitate, în baza căruia se va face proiectarea şi apoi construcţia podului.

 

Viceprimarul, Dan Tarcea, spune că, în paralel cu acest obiectiv, se lucrează şi la studiul de fezabilitate pentru pasajul rutier din Piaţa Mărăşti, care ar putea fi unul subteran.

 

Am elaborat caietul de sarcini pentru Studiul de fezabilitate. În aceeaşi etapă suntem şi în cazul pasajului rutier din Piaţa Mărăşti, care va fi subteran sau suprateran, încă nu ştim, Studiul de fezabilitate ne va da soluţia. În acest moment aşteptăm un răspuns de la Autoritatea Naţională de Achiziţii Publice pentru a valida Caietul de sarcini pentru demararea licitaţiei pentru Studiul de fezabilitate. Acest studiu de fezabilitate ne va spune pe unde va trece, care va fi lungimea, care va fi lăţimea, care vor fi terenurile afectate de aceste două obiective. Cu siguranţă, aceste două pasaje rutiere vor ajută să avem o circulaţie mult mai bună în municipiul Cluj-Napoca”, a explicat viceprimarul Dan Tarcea, conform Radio Cluj.

 

Viceprimarul Dan Tarcea a precizat că lucrările la cele două pasaje rutiere vor începe cel mai devreme în 2019.

Comentarii Facebook