PSD Cluj a pierdut 22 de primării, dar susține că este pe drumul cel bun


PSD Cluj a pierdut 22 de primării, față de alegerile din 2016, dar crede cu tărie că este pe drumul cel bun. Acum patru ani, social democrații câștigau județul, cu 33 de primari, dar între timp, de doi ani, primarii vechi au părăsit ”corabia” și s-au orientat spre PNL.

Rezultatele oficiale ale alegerilor locale de până la această oră ilustrează că suntem a doua forță politică a județului Cluj. Am câștigat 11 primării de comune: Apahida, Beliș, Bobâlna, Cășeiu, Chinteni, Frata, Jucu, Mănăstireni, Râșca, Valea Ierii, Viișoara. 

Votul alegătorilor ne obligă la îmbunătățirea activității desfășurate, la o și mai bună adaptare a proiectelor de dezvoltare locală propuse, pentru a acoperi cu soluții sustenabile gama largă de nevoi și obiective ale clujenilor. După cum am afirmat de numeroase ori pe parcursul campaniei electorale, procesul de reconstrucție a început la PSD. 

Rezultatele înregistrate la nivel de județ ne arată că suntem singura alternativă concretă a stângii, validată de cetățeni! PSD este pe drumul cel bun și vom începe să recâștigăm încrederea electoratului!”, precizează conducerea PSD Cluj.

Votul la Consiliul Județean Cluj, arată că PNL a obținut 46,52% din voturi, PSD 13,34%, USR PLUS 12,13% și UDMR 11,56%.

Comentarii Facebook