Propunere PSD Cluj: Instituțiile publice din județ să cumpere legume și alimente de la producătorii locali - VIDEO

 

Producătorii agricoli din județul Cluj ar putea fi ajutați printr-o colaborare cu instituțiile publice subordonate Consiliului Județean Cluj, au anunțat reprezentanții PSD Cluj.


Am făcut o cerere către conducerea Consiliului Județean Cluj, pentru a vedea exact de unde se fac achizitionările de bunuri agro-industriale la nivelul CJ și a unităților subordonate acestuia. Vrem să vedem diferențele de preț și să vedem cum putem face ca să se poată face achiziții și de la producătorii din Cluj”, a declarat președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan.

Președintele PSD a prezizat că intenția acestui proiect este de a face legătura între producătorii autohtoni și instituțiile publice astfel încât să poată avea întâietate produsele clujene.

Este vorba de toate entitățile publice și care au un sistem de tip cantină, care cumpără alimente pe bani publici, o sa recomandăm să cumpere de la producătorii din județul Cluj”, a declarat vicepreședintele PSD Cluj, Ilarie Ivan.

Ivan a mai precizat că producătorii clujeni nu sunt anunțați când se fac cumpărăturile în instituții.

Producătorii nu sunt anunțați când se fac cumpărăturile în instituții. Ideea de bază este să îi punem față în față și să discute despre prețuri”, a mai declarat Ilarie Ivan.

Comentarii Facebook