Remus Lăpușan: Vin mai multi bani la Cluj VIDEO

 

Președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan, a declarat în cadrul unei conferințe de presă, susținută la sediul partidului, că sumele de bani care vin la Cluj din partea guvernului sunt mult mai mari decât în pedioada în care Emil Boc era prim-ministru.

Sumele care vin la Cluj sunt foarte mari față de perioada când domnul Boc era prim-ministru.”, a declarat Remus Lăpușan.

Președintele PSD a precizat că în suma de bani alocată bugetului local în acest an sunt incluși si cei 25% pe care Emil Boc i-a tăiat din salariul bugetarior.

”Sunt aproximativ 38.000 de bugetari și salariul mediu la aceștia este de 1500 lei, teoretic în acest an sunt cuprinși în buget și cei 25% pe care i-a tăiat domnul Boc în 2010. Suma în plus este de 50 de milioane de euro, suma pentru întregirea salariilor bugetarilor din Cluj.”, a mai spus Lăpușan.

Pe lângă aceste sume se mai adaugă 12 milioane de euro survenite din oprirea contribuțiilor la asigurarea de sănătate a pensionarilor și încă 20 de milioane de euro reprezentând majorarea de 4% a pensiilor.

Acea tăiere de 5,5% care reprezenta contribuția pentru asigurarea de sănătate a fost returnată și reprezintă aproximativ 12 milioane de euro, dar și cei 4% în plus la pensii înseamnă încă 20 milioane de euro în plus la buget”, a mai precizat președintele PSD Cluj.

 

Județul Cluj a fost tăiat, însă, în acest an de la investițiile din fonduri guvernamentale.


Cum își BATE JOC Ponta de Cluj! Ne-a tăiat toate investițiile pe 2013: Autostradă și Spital Regional

Comentarii Facebook