Propunere: Primăria Cluj-Napoca să aibă pagină de Facebook, prin care să comunice

 

Un consilier local propune crearea unei pagini oficiale de Facebook a Primăriei Cluj-Napoca pentru o comunicare mai eficientă între primărie și clujeni. 

 

Deși suntem al doilea oraș din țară ca număr de utilizatori pe Facebook după București, administrația locală încă nu este conectată online. Ori având în vedere prezența foarte mare a clujenilor în social media, consider că este utilă prezența administrației locale pe Facebook pentru a îmbunătăți relația primăriei cu locuitorii orașului. 

 

O pagină bine administrată de către executivul Primăriei va crește gradul de informare, în special al tinerilor, despre activitățile Primăriei și totodată oferă posibilitatea unei interacțiuni directe între clujeni și primărie. Sesizările și reclamațiile se pot face mai simplu și mai ușor, iar anunțurile primăriei vor fi mai bine mediatizate. Deci existenta unei pagini de Facebook a Primăriei nu poate fi decât un lucru bun pentru toata lumea, iar reticența executivului primăriei pentru acest canal de comunicare publică o consider nejustificată”, se arată în solicitarea consilierului Ioan Bîldea.

Comentarii Facebook