Duminica 26 Martie

Primarul Bogdan Pivariu a anunțat când ar putea fi implementat programul „Vinerea Verde” și la Florești


„Vinerea Verde”, programul inițiat de Primăria municipiului Cluj-Napoca, implementat pentru a-i ajuta pe călători să circule gratuir cu transportul în public în fiecare vineri a săptămâni, are șanse mari să fie preluat și de comuna Florești, a declarat primarul Bogdan Privariu. 

Edilul din Florești a menționat, într-un interviu acordat celor de la Ziua de Cluj, perioada în care ar putea fi implementat proiectul de transport gratuit pe mijloacele de transport din comună în ziua de vineri. 

În ceea ce înseamnă Vinerea Verde, focusul nostru principal pentru a fi foarte eficient programul este crearea infrastructurii care să deservească transportul public tocmai pentru a favoriza și stimula transportul în comun. Bugetul nostru nu este nelimitat și ca administrator trebuie să prioritizez anumite lucruri”, a explicat primarul.

Suntem în discuții pentru a încerca o eficientizare și o soluționare a acestei probleme tocmai pentru a putea să implementăm și noi Vinerea Verde. Sunt sigur că vom găsi soluția. Săptămâna trecută am discutat cu directorul CTP, urmează să mai avem o întâlnire și zilele viitoare. Între timp se pun anumite lucruri în concordanță”, a mai spus Bogdan Privariu. 

Probabil în luna februarie vom reuși să găsim o soluție bună, atât pentru noi, cât și pentru Compania de Transport Public, pentru a putea să implementăm și noi proiectul la nivelul comunei Florești. Este de dorit ca tot mai multă lume să folosească transportul în comun”, a mai declarat edilul. 

Programul „Vinerea Verde” a fost implementat la nivelul municipiului Cluj-Napoca în anul 2021 și se bucură de un real succes.


Comentarii Facebook