Vinerea Verde în Florești. Când va intra în vigoare noua facilitate


Vinerea Verde în Florești - Primarul Bogdan Pivariu a spus că sunt șanse mari ca aceste program să fie preluat și de Primăria din Florești.

În ceea ce înseamnă Vinerea Verde, focusul nostru principal pentru a fi foarte eficient programul este crearea infrastructurii care să deservească transportul public tocmai pentru a favoriza și stimula transportul în comun. Bugetul nostru nu este nelimitat și ca administrator trebuie să prioritizăm anumite lucruri.

Suntem în discuții pentru a încerca o eficientizare și o soluționare a acestei probleme tocmai pentru a putea să implementăm și noi Vinerea Verde. Sunt sigur că vom găsi soluția. Săptămâna trecută am discutat cu directorul CTP, urmează să mai avem o întâlnire și zilele viitoare. Între timp se pun anumite lucruri în concordanță.

Probabil în luna februarie vom reuși să găsim o soluție bună, atât pentru noi, cât și pentru Compania de Transport Public, pentru a putea să implementăm și noi proiectul la nivelul comunei Florești. Este de dorit ca tot mai multă lume să folosească transportul în comun”, a declarat Bogdan Pivariu, la un post local de radio.

Primarul Emil Boc a lansat în Cluj-Napoca programul ”Vinerea Verde”, care deja s-a împământenit.

Comentarii Facebook