Miercuri 24 Aprilie

Primărița de FIER a Clujului refuză să-i ofere cadou lui Boc un loc în proiectul Aquapark -ului de la Chinteni


Primărița din Chinteni, Lucia Suciu, spune că ea a fost contactată de Boc imediat după alegeri și nu ea l-a contactat pentru proiectul Aquapark -ului.

Imediat după alegerile locale, am fost contactată de Emil Boc. Mi-a adresat mai multe întrebări în legătură cu proiectul pentru aquapark, căci ei nu pot identifica un teren la nivel de municipiu. Subliniez că nu am semnat nimic, nu am stabilit concret ceva și nu l-am sunat eu pe domnia sa. Nu sunt împotriva unui parteneriat, însă trebuie să analizăm problema toți împreună, cu consilierii. Terenul aparține în totalitate comunei Chinteni, documentația a fost suportată de comuna Chinteni și proiectul aquaparkului  are deja studiul de fezabilitate. Parteneriatul cu Primăria Cluj-Napoca este doar la faza de discuții, pentru acest parteneriat trebuie să stăm încă la masă”, a declarat Lucia Suciu. 

La o emisiune radio de joi, 17 februarie, primarul Emil Boc a spus că a fost ”solicitat”, în legătură cu acest proiect, lucru care a stârnit reacția primăriței Suciu. 

Pe mine personal nu mă atrag grădinile zoologice, mi-i milă de animale. Aquapark da, acolo este altceva. Vă dezvălui un lucru, care nu l-am făcut public până acum. Am avut o discuție cu doamna primar de la Chinteni anul trecut, dânsa m-a solicitat, în cazul în care vrea să facă proiectul acesta, Primăria Cluj este interesată de asocierea cu ei. Noi nu putem suporta cheltuielile de implementare a proiectului, nici cofinanțarea și nici activitățile ulterioare”, a declarat Emil Boc. Acesta a tot promis că face un Aquapark, iar ultimele scuze sunt că nu există un teren disponibil. Cel de la Chinteni este mai avansat, iar acum este acuzat că încearcă să-și salveze imaginea, deși nu a ajutat cu nimic. 

Boc pregătit să bată palma cu primărița din Chinteni pentru AQUAPARK:„Nu mă atrag grădinile zoologice, mi-i milă de animale. Aquapark da, vă vom sprijini”

Primărița din Chinteni a acuzat administrația PNL, că interesele politice nu permit să se facă Aquapark la Chinteni, în timp ce investiția din Cluj-Napoca nu se face.

Având în vedere discuțiile apărute în spațiul public referitoare la Aquapark-ul din localitatea Chinteni, mai exact, motivul pentru care nu au fost demarate lucrările, facem următoarele precizări: Întreaga documentație aferentă acestui obiectiv de investiții zace nejustificat, de mai bine de un an, la Agenția pentru Protecția Mediului Cluj. Doamna director aflată în fruntea APM Cluj a primit cel mai probabil un ordin de natură politică, cum că dacă acest Aquapark nu se face la Cluj-Napoca, să nu se facă nici la Chinteni, deși eu îmi doresc ca administrația publică locală de la nivelul Municipiului Cluj-Napoca să devină partenerul nostru”, a declarat Lucia Suciu.

Comentarii Facebook